Psikoloğumuz Uzm.Psk. Hilal Kübra Şirin tarafından bir dizi eğitim verildi.   - Medar Hastaneleri

Psikoloğumuz Uzm.Psk. Hilal Kübra Şirin tarafından bir dizi eğitim verildi.

Darıca Belediyesi & Konak Hastanesi Gebze  işbirliği ile  halka yönelik düzenlenen seminerde yaklaşık 3000 katılımcıya  psikoloğumuz Uzm.Psk. Hilal Kübra Şirin tarafından bir dizi eğitim verildi. Oldukça yoğun katılımla geçen seminerlerde katılımcılar

• Çocuklarda Verimli Ders Çalışma Teknikleri
              • Tükenmişlik Sendromı ( Burnout )
              • Teknoloji Bağımlılığı ‘’ Nomofobi ‘’ hakkında bilgiler aldı.

Seminerlerde , çocuklara ve halka daha fazla yaklaşmak , psikolojinin  daha özel düşünülen bir alan olmasından öteye  , herkesin ihtiyacı olabilecek herkesin ulaşabileceği , hem yetişkinlik hem çocukluk döneminde herkesin destek alması gereken bir alan olduğunu vurgulamak ve bir farkındalık yaratmak amaçlandı.