Muhtralara ecza dolabı dağıtıldı   - Medar Hastaneleri

Muhtralara ecza dolabı dağıtıldı

ÖZEL AİLE KONAK HASTANESİ, MUHTARLARI BULUŞTURDU

Özel Medar Hastaneleri Gölcük’ün geleneksel muhtar buluşması dün sabah Beyt-ül Kebap’ta kahvaltılı olarak gerçekleşti.

Gölcük Aile Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus’un ev sahipliği yaptığı geleneksel kahvaltıya; Gölcük, Başiskele ve Karamürsel’den yaklaşık 80 muhtar katıldı. Kahvaltının ardından Özel Medar Hastaneleri Gölcük Kardiyoloji Uzmanı Dr. Aydın Ünsal, “İnsan organizmasını en direkt etkileyen faktörler” konulu bir sunum yaptı. Dr. Ünsal, çevre, hava ve toprak kirlilikleri ve benzeri kirliliklerin hakkında bilgi verdi; zehirli gıda ürünlerinden uzak durulması gerektiğini detaylarıyla anlattı.

1996 yılından itibaren bölgede hizmet verdiklerini belirten Gölcük Aile Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus: “7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz. Biz muhtarlarımızla her zaman iç içeyiz. Gölcük, Gebze ve Sakarya Hastanelerimizde sağlık hizmeti veriyoruz. Gölcük hastanemizde bütün branşlarda hizmetimiz sürüyor. Karamürsel’deki büromuzdan, Gölcük hastanemize hasta servis ediyoruz.” dedi.

Dr. Şahin Talus, bölgedeki tüm okullara ecza dolabı dağıttıklarını, dolabın içine de gerekli olan ilaçları koyduklarını belirtti. Programın ardından muhtarlara da içinde ilaç ve ilk yardım malzemelerinin de bulunduğu ecza dolapları hediye edildi.