Medar Hastanesi’nden Engellilere Destek   - Medar Hastaneleri

Medar Hastanesi’nden Engellilere Destek

Medar Gölcük Hastanesi, 3 Aralık Engelliler Günü’nde Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Derneği’ne tekerlekli sandalye bağışında bulunarak engellilerimizi bir kez daha mutlu etti

Medar Gölcük Hastanesi, 3 Aralık Engelliler Günü sebebiyle anlamlı bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Medar Gölcük Hastanesi, Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’ne ihtiyaç sahibi engelliler için tekerlekli sandalye bağışında bulunarak engellilere destek verdi. Medar Gölcük Hastanesi başhekim Op. Dr. M.Veysel BESNİLİ tarafından Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Hasan BAT’a teslim edilen tekerlekli sandalyeler sahiplerine ulaştırıldı. Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Hasan Bat, her yıl olduğu gibi bu yılda bizi yalnız bırakmayan, destekleri ile bizleri mutlu eden Medar Hastanesi yönetimi ve başhekim Op. Dr. M. Veysel BESNİLİ’ye  teşekkürlerini sundu.