Medar Hastanesi Sakarya Prematüre Bebek Etkinliği   - Medar Hastaneleri

Medar Hastanesi Sakarya Prematüre Bebek Etkinliği

Prematüre Bebek Etkinliği

Dünya Prematüre Günü sebebi ile hastanemizde doğan ve yenidoğan yoğun bakım ünitemizde kalan bebeklerimizi ve ailelerini ağırladık. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları doktorumuz Uzm. Dr. Sait Uçan'ın açılış konuşması ile başlayan etkinlikte Psikoloğumuz Hatice Aşkar 'Prematüre Bebek Gelişimi ve Annelerin Ruh Sağlığı' Beslenme ve Diyet Uzmanımız Dyt. Kübra Nur Şimşit '' Prematüre Bebeklerde Beslenme" Bebek Hemşiremiz Rabia Kahyaoğlu ise "Anne Sütünün Önemi ve Bebek Bakımı" hakkında aileleri bilgilendirdi. Erken gelen mucizelerimize doktorlarımızın içinde notları olan kitaplar hediye ettik. Etkinliğimize katılan tüm ailelere teşekkürlerimizi sunarız.

Kırk Uçurma Etkinliği

Özel Medar Hastanesi Sakarya olarak 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Emzirme Haftası dolayısıyla yapılan 3.Kırk Uçurma etkinliğimizi düzenlendik.Düzenlenen etkinliğe hastanede doğum yapan anneler bebekleri ile katıldı. Etkinliğe İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kronik Durumlar Biriminden Ebe Ülkühan DÜZENLİ katılım gösterdi. Kendileri anneleri emzirme hakkında bilgilendirdi.Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlarımız emzirme ve anne sütünün önemi konusunda anneleri bilgilendirdi.Etkinliğin sonunda Medar Hastanesi Sakarya Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr.Ahmet ELALDI katılımı ile 40 günlerini dolduran bebekler için balon uçuruldu. Etkinliğe katılan annelere hediye olarak portre haline getirilmiş doğum fotoğrafları takdim edildi.Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sağlık İdaresi Kongresi

3. Uluslararası 13. Ulusal Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşti. İdari Direktörümüz Yüksek Mühendis Bahadır Gündüz 'Özel Hastanelerin Güncel Sorunları ve Çözüm Önerileri', Uluslararası Hasta Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Müdürümüz Okan Mithat Gemici ise 'Ayakta ve Yatan Hasta Memnuniyeti' konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.