Bilgi Fen Koleji öğrencileri hastanemiz Ağız Ve Diş sağlığı kliniğini ziyaret etti   - Medar Hastaneleri

Bölgemiz eğitim kurumlarından Bilgi Fen Koleji öğrencileri hastanemiz Ağız Ve Diş sağlığı kliniğini ziyaret ederek , diş hekimimiz Dt. Elif Şerbetçi tarafından ağız ve diş sağlığı , ağız hijyeni hakkında bilgi aldılar. Ağız ve diş sağlığı yanında Ağız ve Diş sağlığı hekimliği konusunda da hekimimiz ile sohbet eden öğrenciler diş hekimliği hakkında kafalarındaki soruları da hekimimize sorarak yanıtlarını alma şansı buldular.