3. Uluslararası 13. Ulusal Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi Gerçekleşti.   - Medar Hastaneleri

3. Uluslararası 13. Ulusal Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi Gerçekleşti.

3. Uluslararası 13. Ulusal Sağlık ve Hastane İdaresi Kongresi Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşti. İdari Direktörümüz Yüksek Mühendis Bahadır Gündüz 'Özel Hastanelerin Güncel Sorunları ve Çözüm Önerileri', Uluslararası Hasta Hizmetleri ve Kurumsal İletişim Müdürümüz Okan Mithat Gemici ise 'Ayakta ve Yatan Hasta Memnuniyeti' konulu sunumlarını gerçekleştirdiler.